PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Evacuada en helicòpter la dona atropellada per un bus

La víctima va ser operada per traumatismes severs a la cama dreta

Hospital de Meritxell.
Hospital de Meritxell. | MARICEL BLANCH

Una dona resident de 48 anys va resultar ferida «greu» a primera hora del matí d’ahir en ser atropellada per l’autobús d’una línia interna del que acabava de baixar a la parada que hi ha davant del número 20 de l’avinguda d’Enclar, a Santa Coloma. La víctima va ser evacuada en helicòpter a l’Hospital General de Catalunya, a Sant Cugat, per la gravetat dels traumatismes soferts a la cama dreta, que requerien «tractament vascular urgent», van indicar fonts del centre mèdic. Abans, però, va ser intervinguda de fractures «complexes» al peu i al genoll a l’Hospital de Meritxell per estabilitzar les lesions. Tot i la gravetat de les ferides, la dona es troba «estable i fora de perill», van anunciar.

La policia va rebre l’avís a les 08.50 hores i al lloc dels fets s’hi van desplaçar una unitat i una ambulància. Els agents investiguen les causes de l’accident i els motius pels quals el conductor de l’autobús, model Scania 114, no es va adonar que la dona havia caigut i havia quedat atrapada. En aquest sentit, el xofer va ser traslladat a les dependències policials minuts després del sinistre per prendre-li declaració. La policia, però, no va voler donar més detalls del cas.

Accident lleu 

Unes hores més tard, la policia va atendre una col·lisió entre tres vehicles de matrícula andorrana a l’avinguda del Pont de la Tosca, a Escaldes. L’incident va involucrar un autobús Iveco Crossway, un turisme Toyota RAV 4 i una camioneta Isuzu N35. La conductora del cotxe, resident de 38 anys, va patir traumatismes que van comportar que els serveis mèdics la portessin a l’Hospital de Meritxell. Va patir «cops abundants, però lleus», que no van requerir l’ingrés a l’hospital, tot i que va estar unes hores en observació a la unitat d’Urgències. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT