PUBLICITAT

Despres guanya al Marroc amb el Dakar a l'horitzó

  • El pilot de KTM demostra que la preparació per a la gran cita va per bon camí
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Despres, en un tram de bosc al ral·li del Marroc 2010 Foto: REDBULL.COM

Cyril Despres va demostrar al ral·li del Marroc que es va disputar de dilluns a dissabte de la setmana passada que la preparació per al Dakar de 2011 va pel camí correcte. El pilot de KTM va ser el clar guanyador en terres africanes, on també hi van participar els que estan cridats a ser els seus enemics en l’apartat de motos de cara a la pròxima edició del raid més presitigiós del món.

Despres va pujar al calaix més alt del podi acompanyat pel seu gran amic, el portugués Hélder Rodrigues, a qui va treure cinc minuts i mig, i pel seu gran enemic, Marc Coma, a qui va deixar a gairebé deu minuts. Amb el Dakar a l’horitzó aquesta victòria en una competició de similars característiques amb etapes maratonianes de més de 300 km, escolls de dunes, platja, muntanya i molt ús de GPS referma el bon treball que està fent el pilot d’Arinsal de cara a la gran cita de principis de l’any vinent.

guanyador de tres etapes / Despres va guanyar en la primera etapa i la segona per guanyar distància respecte dels seus perseguidors; en la tercera i quarta va ser Coma el que va guanyar, quan ja havia rebut la sanció de 36 minuts i anava a la desesperada mentre el vigen guanyador del Dakar es dedicava a conservar l’avantatge del primer lloc sense arriscar; la cinquena etapa de nou se la va adjudicar Despres i en la sisena va viure un passeig triomfal fins a l’arribada.

«No està malament per a un pare!», va indicar després del triomf. «Des del gener no pujava a una moto de ral·lis i tot i que vaig començar a entrenar l’aptitut per al Dakar al juliol he estat fent una mica de prova i tot ha anat bé: el meu exercici ha estat acceptable i moto , perfecta durant tota la setmana», va afirmar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT