PUBLICITAT

Serrat canta a Miguel Hernández avui a la capital

  • Més de 2.000 espectadors seran testimonis del recital audiovisual
PEPA GALLEGO
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Serrat en una actuació al poliesportiu dels Serradells, al 2002 Foto: TONY LARA

Fins a més de 2.250 espectadors seran els privilegiats de poder assistir avui a partir de les 22.00 hores al Poliesportiu de la capital a l’espectacle Hijo de la Luz y de la sombra, interpretat pel cantautor català Joan Manuel Serrat. En aquesta enèsima visita al Principat, Serrat oferirà avui el seu segon homenatge al poeta alacantí Miguel Hernández, aquest cop en motiu del centenari del seu naixement.

Fins avui es poden adquirir les darreres entrades de la graderia, en la què hi ha un total de 1.800 localitats, més aproximadament mig miler que es van vendre des del primer moment a la platea. «Des de qualsevol punt del poliesportiu es podrà veure perfectament l’actuació per la grandiositat i espectacularitat del muntatge», va explicar ahir el director de la Temporada de Música i Dansa, Josep Maria Escribano.

Fins aquest matí es tenia previst ultimar tots els detalls del muntatge d’un escenari que a més de barrejar imatge artística, també ho fa amb l’audiovisual i l’espai musical.

Sobre l’escenari, Serrat estarà acompanyat per sis músics, sota la direcció al piano del mestre Ricardo Miralles. Un guió teatral serà el fil conductor de l’espectacle i cada tema anirà acompanyat d’un curt cinematogràfic realitzat per prestigiosos directors de cinema com Montxo Armendáriz, Isabel Coixet, José Luis Cuerda, David Trueba, José Luis Garci, Bigas Luna, Imanol Uribe o Manuel Huega, entre d’altres.

Serrat interpretarà les noves cançons juntament amb aquelles musicalitzades del 1972 per al disc Miguel Hernández. Amb aquest nou àlbum Serrat ha tornat al primer lloc del rànquing dels discos més venuts i ha aconseguit el Disc d’Or a Espanya i Argentina.

Amb aquesta actuació es dóna per estrenada la Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella, que compta amb el patrocini destacat de BIBM.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT