PUBLICITAT

Andorra i Espanya treballaran per reactivar el sistema educatiu espanyol

  • Es constituirà un grup de treball que impulsarà el desplegament d’accions destinades a donar resposta a les necessitats actuals del país
22102010_comissiio
La Comissió s'ha reunit aquest divendres al matía Madrid. Foto: SFG
La Comissió Mixta Hispanoandorrana ha acordat treballar per impulsar el sistema educatiu espanyol al Principat. Aquest ha estat un dels principals acords adoptats aquest divendres al matí durant la reunió celebrada a Madrid. En
aquest sentit, segons ha informat el Govern en un comunicat, s’ha acordat iniciar un Pla d’acció conjunt per a la reactivació del sistema educatiu espanyol a Andorra. A partir d’aquest moment es constituirà un grup de treball que impulsarà el desplegament d’accions destinades a donar resposta a les necessitats actuals del país.
El grup de treball, integrat per personal tècnic dels dos ministeris, es constituirà en el termini de 15 dies amb el compromís que abans de finalitzar el primer trimestre del 2011 es despleguin accions viables a curt termini. La reunió de la Comissió Mixta Hispanoandorrana en matèria educativa s’ha celebrat aquest divendres al matí a Madrid. Sota la dependència de la Comissió Mixta i com a delegada d’aquesta, aquest dijous es va celebrar la comissió tècnica.

Per part del Principat d’Andorra, la delegació està formada per l’ambaixador d’Andorra a Madrid, Manuel Pujadas, la secretària d’Estat d’Educació, Dolors Carmona, la directora del Departament de Suport a l’Ensenyament i Inspecció Educativa, Rosa Mari Rechi i el director del Departament de Sistemes Educatius i Relacions Internacionals, Jordi Torné. Per part d'Espanya, la delegació ha estat integrada pel coordinador de Relacions Internacionals, José Manuel Martínez, la subdirectora general de Cooperació Internacional, Ma Ángeles Muñoz, el conseller d’Educació de l’Ambaixada d’Espanya a Andorra, Bartomeu Bauça, i finalment, l’assessor tècnic docent, Julio Roza.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT