PUBLICITAT

Andorra la Vella

La FAE, satisfeta per la subvenció d’Ski Andorra

Carles Visa apunta que el més important és que al final tot s'ha reconduït

Per Anna Ribas

Carles Visa, fotografia d'arxiu.
Carles Visa, fotografia d'arxiu. | MARICEL BLANCH

Ski Andorra atorga una subvenció anual de 20.000 euros provinents de les estacions d’esquí a la Federació Andorrana d’Esquí (FAE). Enguany hi ha hagut discordances en el si de l’entitat. 

Joan Viladomat, accionista majoritari de la Saetde i membre de Nevasa, l’havia bloquejada perquè no estava d’acord a mantenir-la. No obstant això, després de diverses reunions, les discrepàncies s’han pogut resoldre.

Carles Visa, director tècnic de la FAE, explica que estan «contents que s’hagi pogut tirar endavant aquesta subvenció perquè és un ajut important per a la federació i una manera d’estar involucrats en l’esquí d’aquest país».

Pel que fa a les divergències, Visa apunta que «el més important és que al final tot s’ha reconduït. Grandvalira ha pogut arreglar la situació i penso que tot ha estat conseqüència d’això. Estem molt contents per tot plegat: pel que suposa l’estació pel país i per a nosaltres i el nostre dia a dia. Això és el més important». De fet, des de la federació confiaven que el contratemps se solucionés.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT