PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra es prepara per conèixer un Sitges fort

L’equip espera mantenir la dinàmica amb una nova victòria a casa

Per Anna Ribas

L’equip andorrà juga a casa.
L’equip andorrà juga a casa. | Andorra HC

L’Andorra Hoquei Club acumula dues victòries consecutives i espera poder mantenir aquesta bona dinàmica de treball. Aquesta nit es disputarà la setena jornada de la lliga de Primera Catalana contra el CPS Sitges.

Els del Garraf s’estrenen enguany en aquesta categoria després que la temporada passada assolissin l’ascens. No obstant això, l’equip s’ha reforçat amb dos jugadors que venen d’equips més experimentats de categories més altes. De fet, els sitgetans porten un avantatge de quatre punts respecte als andorrans però ambdós es troben a mitja taula de la classificació.

Roger Corral, entrenador de l’Andorra HC, creu que «és un rival molt fort». Pel que fa a l’estratègia, suposa que «vindran a casa nostra a tancar-se en un inici i després, en funció de com es desenvolupi el partit, actuaran d’una manera o una altra». «Penso que vindran a tancar-se i hem preparat el partit en aquest sentit», insisteix.

Corral considera que l’equip ha sortit reforçat de la victòria de la setmana passada contra el Vilaseca. «Al principi ens va costar aconseguir bons resultats», explica l’entrenador, «ara estem treballant molt bé, hi ha molt compromís per part de l’equip i no volem que s’escapin els punts a casa, esperem que l’equip respongui com ho està fent últimament».

En aquest partit, no hi haurà cap baixa i, per tant, els andorrans podran disposar de tot l’equip després de recuperar Àlex Soldevila de la sanció que li va impedir jugar la setmana passada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT