PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torrallardona substitueix a Rayo com a director tècnic

La FAN vol fer un pas endavant

Per Miquel López-Egea

Torrallardona, a la dreta, amb tot l’equip del Club Natació Sabadell.
Torrallardona, a la dreta, amb tot l’equip del Club Natació Sabadell. | CNS

Xavier Torrallardona serà presentat demà com a director tècnic de la Federació Andorrana de Natació, substituint a Sergio Rayo. Segons ha pogut saber EL PERIÒDIC, la Federació vol fer un pas pel que fa a administració, organització i gestió de l’entitat i aposta per algú a temps complet que es pugui dedicar a la federació.

D’aquesta manera, ja que Rayo no podia assumir el càrrec a jornada completa, s’ha apostat per un professional amb molta experiència. Així mateix, des de la FAN van voler destacar «l’alt nivell que aportava Rayo» i van explicar que comptaran amb ell si Torrallardona requereix un altre tècnic en un altre moment.
En aquest aspecte, el nou tècnic té una gran experiència en aquest càrrec: Va treballar al Club Natació Barcelona i després al Club Natación Santa Olaya de Gijón durant 14 anys. Un cop acabat aquest cicle, va assumir el càrrec de director tècnic del Club Natació Sabadell. A més, també va estar treballant amb la Reial Federació Espanyola de Natació i ha preparat esportistes d’alt nivell com Manuel Busto, Beatriz Manchon, Óscar Freire, Ivan Gutierrez, Dani Sordo i Michel Albasini.

PUBLICITAT
PUBLICITAT