PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Teixeira, l’àrbitre més internacional

Xiula el Reial Madrid - Plzen de la Youth League

Per Miquel López-Egea

Do Nascimiento Teixeira, Carvalho i Vilanova a la Youth League, ahir.
Do Nascimiento Teixeira, Carvalho i Vilanova a la Youth League, ahir. | FC viktoria plzen

Luis Miguel Do Nascimiento Teixeira, àrbitre de la Federació Andorrana de Futbol, va fer ahir un pas molt important en la seva carrera i va ser l’encarregat de xiular el partit entre el Reial Madrid i l’FC Viktoria Plzen del grup G de la Youth League de la UEFA. El partit es va disputar a l’Estadi Alfredo Di Stefano i va comptar amb dos altres àrbitres assistents de la FAF, Pedro Carvalho i Andreu Vilanova. El quart àrbitre va ser l’espanyol Miguel Ángel Ortiz.

El col·legiat va ensenyar un total de vuit targetes grogues durant el partit, quatre a cada equip i va expulsar amb una segona groga al minut 83 al davanter del Reial Madrid, Pedro.

En l’anterior edició, Teixeira ja va xiular a la Youth League, es va estrenar en un partit entre el Dudelange i l’Sparta de Praga. Després va xiular el duel entre el Budapest Honvéd i el FC Krasnodar de la mateixa competició. També va ser l’encarregat d’impartit justicia en el partit del Pre-Europeu Sub21 entre la República Txeca i San Marino i a la Regions Cup celebrada a Eslovènia. Anteriorment, també va xiular en el Pre-Europeu Sub17 i en un partit amistós preparatori del Mundial de Rússia 2018 entre Luxemburg i el Senegal. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT