PUBLICITAT

El PRA inicia les reunions per consolidar el partit

MARC RODRÍGUEZ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La primera reunió de la junta gestora del PRA, ahir a la tarda. Foto: TONY LARA

La junta gestora del Partit Reformista d’Andorra - Compromís Reformista va celebrar ahir a la tarda la seva primera reunió, amb la voluntat bàsica, segons va afirmar Gilbert Saboya, de concretar qüestions logístiques per tirar endavant el partit.

En aquest sentit, es va procedir al repartiment de feines, l’obertura dels comptes bancaris i el nomenament dels portaveus, al mateix temps que es van començar a concretar les primeres dates per tal de fer arribar als diferents agents polítics, socials i econòmics el projecte del PRA. Aquesta fase és, segons Saboya, «absolutament necessària».

D’altra banda, la junta gestora encarregarà una revisió jurídica dels estatuts que es van aprovar amb motiu de l’assemblea constituent del PRA, per tal d’entrar aquests el més aviat possible al Govern, un pas necessari per a la consolidació com a partit.

La d’ahir va ser una reunió «de poc contingut polític», doncs la finalitat era la de posar en marxa l’engranatge del partit, que està tenint durant els últims dies un suport «més ampli del previst», tal i com va celebrar Saboya. En relació a CR, el PRA confia «treballar en un entorn molt positiu», va concloure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT