PUBLICITAT

Presó per a la contrabandista de fàrmacs

  • La condemnada repartia a les farmàcies al 2005 un medicament per aprimar
EL PERIÒDIC
LLEIDA

El Jutjat Penal número 3 de Lleida va condemnar el passat dimecres una dona que havia confessat haver realitzat contraban de medicaments per aprimar, a un any de presó i a pagar una multa de 112.148 euros. Així ho va publicar ahir el diari La Mañana que assenyala que la dona havia intentat introduir des d’Andorra cap a l’Espanya un total de 429 capses d’un medicament anomenat Reductil.

Els fets es remunten al 2005 quan els agents van interceptar el vehicle amb els medicaments. Per aquest fet es va imputar a la conductora i la seva cap. Durant la vista, la conductora va declarar que ella reparteix medicaments per una empresa i que el dia dels fets l’havien trucat per distribuir uns medicaments a algunes farmàcies de l’Alt Urgell. La dona va afegir que l’havien trucat mentre conduïa i que no li havia quedat clar el que li havien dit. De la seva banda, la cap va dir que van trucar a la conductora perquè recollís només unes quantes capses però, segons sembla, hi havia hagut un malentès i va agafar tot el carregament. Per tot plegat, el Ministeri Fiscal va retirar l’acusació contra la cap i va reduir la pena per la conductora, d’un any i mig a un any amb la multa de 112.148 euros.

Totes les parts, inclòs l’advocat de l’Estat, es van mostrar conformes amb la condemna, a l’igual que l’acusada que segons pareix pagarà molt car, el que segons diu ella va ser una simple distracció.

Una de les dues acusades, va ser assistida pel mateix advocat que l’ex-alcalde de Santa Clomoa, Bartomeu Muñoz, en el cas Pretoria, i les dues van declarar davant del batlle per estar implicades en aquest fet delictiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT