PUBLICITAT

Multa de 8.150 euros per intrusisme comercial

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La furgoneta de l'empresa que va ser sancionada, a la duana andorrana Foto: SFG

La Duana va imposar una sanció de 8.150 euros a una furgoneta amb matrícula espanyola que efectuava lliuraments a diversos comerços d’Andorra sense autorització pertinent.

Els fets van succeir el passat dimarts quan la furgoneta va ser controlada mentre efectuava repartiments a diversos establiments situats en territori andorrà. L’empresa propietària de la furgoneta va rebre una sanció per no haver dut a terme la preceptiva importació temporal mentre operava en territori andorrà. Un cop es va valorar i declarar el valor de la furgoneta com una impostació definitiva, el vehicle es va poder retornar a territori espanyol, després d’haver dipositat l’import de la sanció. El fet de realitzar operacions de transport intern de mercaderies i persones contravé les disposicions del reglament del Codi de Duana de l’Admissió temporal.

Aquesta acció efectuada pels agents de la Duana Andorrana se suma a d’altres operacions que tenen per objectiu combatre l’intrusisme empresarial i la competència deslleial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT