PUBLICITAT

El Comú congela preus i manté la participació d'expositors

  • La corporació destina 206.000 euros al certamen, que tindrà 134 estands
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Visitants durant una edició anterior de la Fira d'Andorra la Vella Foto: TONY LARA

El Comú de la capital inaugura avui, i per 32è any consecutiu, la Fira d’Andorra la Vella. La cònsol Rosa Ferrer donarà el tret de sortida a un esdeveniment que comptarà amb la participació de 134 expositors. La xifra només rebaixa en tres nombres la de l’edició passada, constatant que la Fira gaudeix de bona salut, ja que l’any passat s’havia incrementat en 30 estands respecte l’edició del 2008.

La congelació de les tarifes, tant pel que fa als grans estands com als microestands, ha permès mantenir l’alta participació. Els petits tenen un preu de 330 euros i els més grans de 630, exactament el mateix cost que es fa fixar en l’edició anterior. «Són uns costos assumibles i que permeten facilitar al màxim nombre d’expositors tenint en compte la situació de crisi», va exposar ahir Ferrer. El que no s’ha congelat és el pressupost que el Comú destina a la Fira. Fa dos anys era de 280.000 euros, l’any passat de 240.000 i aquest baixa fins als 206.000 euros. La tasca de contenció de la despesa que aplica la corporació explica la rebaixa, però també la nova carpa, adquirida en règim de lloguer pels propers set anys. Per les seves dimensions i característiques és única a tot Europa, va explicar la cònsol, i també requereix de menys seguretat, fet que ha contribuït a rebaixar la despesa. En concret, el lloguer de la carpa permetrà estalviar «23.000 euros per edició durant els propers set anys»

Pel que fa a l’estand comunal, serà un aparador cultural i artístic d’activitats d’entitats de la parròquia. També hi haurà un espai perquè els visitants puguin conversar amb membres del Comú.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT