PUBLICITAT

Continuitat assegurada dels postgraus socials de la UdA

  • Més d'un centenar de persones s'han beneficiat de tres cursos
PEPA GALLEGO
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Daniel Bastida i Higini Cierco, ahir en la signatura del conveni Foto: BPA

La signatura del conveni entre la Fundació Privada BPA i la Universitat d’Andorra (UdA), celebrada ahir, suposa la confirmació de la continuïtat de col·laborar conjuntament per l’organització d’uns cursos destinats a «aquells grups socials que requereixen una formació per tirar endavant els seus col·lectius, com per exemple Autea, en el cas de l’autisme», va explicar Carme Garcia, gerent de la fundació.

115 han estat les persones que s’han beneficiat d’aquestes formacions que des del 2006, venen organitzant les dues institucions. Així ho va afirmar ahir Daniel Bastida, rector de la UdA qui va destacar el postgrau en drets de la infància i desenvolupament organitzat per UNICEF, en el que han estat 39 els alumnes, el curs d’actualització en cooperació internacional, amb 42 beneficiaris en les dues edicions, i el d’espectres autistes que han estat 34 els professionals que acudeixen.

L’acord signat ahir entre el president de la Fundació Privada BPA, Higini Cierco i el rector de la UdA, Daniel Bastida, té validesa per quatre anys i en aquesta primera fase ha representat una aportació per part de la fundació de 60.000 euros. Aquest acord permetrà als professionals, en aquests camps socials, ampliar i actualitzar coneixements. Al mateix temps, es forçarà l’oferta solidària de la universitat pública i s’obriran línies de col·laboracions amb entitats i associacions del Principat.

La UdA aportarà els recursos humans, tècnics i materials i la Fundació privada BPA, a més de la part econòmica aporta l’experiència d’organització i gestió de programes formatius.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT