PUBLICITAT

Jacqueline Pérez nomenada Cavaller de la Legió d'Honor

  • Berçot destaca l'esperit de lluita de l'homenatjada i la seva família
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Pascal Escande i Enric Dolsa saluden a l'homenatjada, ahir Foto: TONY LARA

Jaqueline Pérez Pradère va rebre ahir la insígnia de l’Ambaixada Francesa que la nomena Cavaller de la Legió d’Honor per ser pionera en el creixement econòmic del Principat.

L’ambaixador francès, Jean-Pierre Berçot, va destacar en el seu discurs «l’esperit de lluita de motivar», i va fer tot un repàs de la vida d’aquesta empresària andorrana, nascuda a Tolosa de Llenguadoc .

Berçot va fer un repàs històric de la vida de Pérez Pradère al Principat, des dels anys 50 del segle passat. L’imperi empresarial iniciat amb el seu marit, George Pérez, i el seu germà Antoine amb un taller dedicat a l’automòbil comencen una trajectòria de negocis que, segons Berçot, «participaran activament en el creixement econòmic del Principat», va dir. Aquest taller li va seguir la idea dels grans magatzems. L’ambaixador francès va destacar la importància que ha tingut sempre en la família Pérez la distribució dels productes francesos de qualitat. El desenvolupament empresarial li ha comportat abastar altres àrees com les finances, importacions, exportacions i supermercats. La «paciència, determinació i saviesa», van ser les qualitats de l’homenatjada destacades per Berçot, qui a més va aprofitar per remarcar altres trets personals com l’atenció gairebé maternal per als seus empleats i «la demostració de gran humanisme». L’acte del lliurament de la insígnia va comptar amb la presència del cap de Govern, ministres i parlamentaris, altres ambaixadors, així com els familiars i amics de la guardonada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT