PUBLICITAT

Marín estarà de baixa un mínim de vuit setmanes

  • Després de visitar el metge a Andorra té tres ?zones afectades: el maluc, la clavícula i el genoll
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Lluís Marín, al gener passat Foto: ONA MORANTE

Lluís haurà d’estar de baixa un mínim de vuit setmanes, segons el consell del doctor Haro, l’especialista traumatòleg, i del doctor López, el metge de la Federació Andorrana d’Esquí arran de la ressonància magnètica que es va realitzar quan va arribar al Principat al passat dilluns.

El surfista de neu té tres zones afectades com a conseqüència de la caiguda. Per una banda ha sofert una subluxació del maluc i haurà d’esperar dues setmanes a que li baixi la inflamació per determinar l’abast exacte de la lesió en una nova ressonància magnètica; d’altra té una petita fissura trabecular tibial que li provoca dolor a la cara interna del genoll dret; i per últim té afectat un lligament de la clavícula que precisa repós i immobilització durant tres setmanes.

tocat físicament i moralment / És la lesió al maluc la que fa que encara no se sàpiga el temps de recuperació que requereix. És segur que ha esquivat el quiròfan però de tota manera aquesta lesió ha deixat el corredor de la FAE «molt tocat» també moralment, segons va assegurar ahir el director tècnic de la FAE, Carles Visa, ja que fa tres anys que les lesions estan tallant la seva progressió.

Una altra gran preocupació és la de la planificació de la temporada. A principis de desembre hi ha una Copa del Món a França en la qual difícilment hi participarà però el que més preocupa és si arribarà a temps i en l’estat físic adequat als Mundial, del 15 al 23 de gener a la Molina. «Haurem de variar la planificació segur i no podrem fer-ho fins que no sapiguem exactament el temps de recuperació», va concloure Visa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT