PUBLICITAT

El Ranger's se situa en zona d'ascens directe gràcies al Pidasa B

  • Els filials colomenc i del Lusitans són els dos primers a Segona i no poden pujar
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Construccions Buiques Ranger’s és després de la disputa de la sisena jornada a Segona l’equip que ocupa posició d’ascens directe a l’elit del futbol andorrà gràcies al triomf del Pidasa Santa Coloma B.

El filial colomenc no va fallar davant l’Engordany (3-0) i es manté una setmana més al capdavant de la classificació amb setze punts, un més que el Construccions la Posa Lusitans B, que es va imposar al Q Esports Jenlai per 5-0 i ocupa el segon lloc. Aquests dos equips, però, no poden pujar a Primera i per tant és el tercer, el Ranger’s, el que ara mateix es guanyaria aquest dret.

Per darrera, amb dotze punts, hi ha l’Engordany, que malgrat la derrota està en posició de play-off d’ascens a tres punts del directe.

Amb nou punts està el Desigual Extremenya, la darrera víctima del Ranger’s (3-1) i l’Atlètic d’Escaldes, que va vèncer la Massana 4-2; amb set està la Penya Encarnada, que va guanyar 6-1 el Gestions JR Principat B, equip que suma tres punts i tanquen la classificació la Massana amb dos i Q Esports Jenlai encara amb cap punt en el seu caseller.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT