PUBLICITAT

Andorra lidera el rànquing de l'esquí

  • Els estrangers escullen el Principat en el 34% dels casos analitzats
EL PERIÒDIC
MADRID

El recent informe de l’agència de viatges online Logitravel assenyala que, a manca de dos mesos per a que comenci la temporada d’esquí, els espanyols «tenen clares les seves preferències» i més d’un 61% assegura que aquest any es decantarà per les pistes d’Andorra, per davant del 26% que esquiarà a Sierra Nevada i el 6% que es desplaçarà al Pirineu Català durant la temporada d’hivern.

Pel que fa als esquiadors estrangers, l’informe manifesta que Andorra serà el lloc escollit pel 34% dels esquiadors internacionals que visitin la Península, atrets per preus fins a un 27% més barats amb respecte a les principals estacions europees, segons es reflecteix a les conclusions.

xifres d’esquí / En el cas d’Espanya, el turisme de neu va registrar un augment del 15% en les reserves per aquesta temporada d’hivern respecte al volum assolit l’any passat, segons l’estudi del portal Logitravel recollit ahir per l’agència EFE. A més, els turistes espanyols invertiran una mitjana de 415 euros per reserva a l’hora de gaudir de la temporada d’esquí 2010-2011, el que suposa un increment interanual del 16%.

Aquestes xifres mostren que el turisme de neu resisteix tot i la crisi, ajudat per les condicions meteorològiques favorables, ja que es preveu que durant aquesta temporada se superi el nombre de jornades d’esquí de l’any passat, que va ser de gairebé 5,4 milions en el balanç del territori espanyol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT