PUBLICITAT

La Copa TT ampliarà el calendari al 2011

  • L'ACA mira al futur vist l'èxit d'aquesta edició
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels participants a la Challenge, fa dues setmanes a Canòlic Foto: ORIOL LLAURADÓ

La Copa TT Andorra 2010 que va acabar fa dues setmanes amb l’Xtrem Challenge de Canòlic ja és història i tant l’Automòbil Club d’Andorra com els pilots, ja es troben estan treballant en l’edició del 2011 vist l’èxit d’aquest any en un circuit que ha crescut enormement des que va ser creat fa tres temporades. En un símptoma de desig de millora s’està buscant la manera que sigui encara més atractiu i dues de les novetats que s’introduiran seran la d’ampliar el número de proves –per determinar– i no fer-lo tan concentrat.

Els guanyadors de les tres categories van assegurar que a nivell de competició la Copa TT és cada any més exigent. Albert Cabanes, campió en la categoria X-trem, va destacar: «Vam tenir molts moments complicats i respecte a la Challenge és un orgull que equips internacionals amb tanta experiència parlin de la prova de Sant Julià com una de les millors en què han competit».

David Choy (preparats) va destacar: «Vam començar malament a Ordino i la reacció en les dues proves següents va ser clar per vèncer». I Miguel Miró (sèrie) va afirmar: «Cada prova que passava augmentava la dificultat, ha estat una categoria molt disputada»..



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT