PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Inauguració de l’exposició ‘Mitologia i Natura’

L'exposició d’Evelí Adam es pot veure a la Sala la Cuina de la Seu

Per El Periòdic

Cartell de l'exposició 'Mitologia i Natura'.
Cartell de l'exposició 'Mitologia i Natura'. | Ràdio Seu

La Sala la Cuina del Centre Cultural Les Monges de la Seu d’Urgell acollirà aquest divendres, 5 d'octubre, a les 20 hores, la inauguració de l’exposició "Mitologia i Natura", de l'artista Evelí Adam. L’acte el presentarà Carme Brugarola, i finalitzarà amb l’actuació del músic Jordi Ballesteros.

"Mitologia i Natura", que es podrà visitar fins al 30 de novembre, és un projecte expositiu d’arrels i soques de pi negre i pi roig, convertides en imatges fantàstiques, dimonis, follets, muladones, lleons alats, cavalls o víbries, "que fan volar la imaginació dels més petits i crear evocacions mítiques als més grans", segons explica Evelí Adam.

L'artista parteix de restes de serradures i encenalls en una massa, i al treballar-la amb les mans aconsegueix un relleu, una representació bidimensional i diferents textures, volums i colors "tan naturals com el mateix sòl". Es tracta del quadres de la col·lecció "La Força del vent" i l’escultura "Visió microscòpica".

Evelí Adam incideix en el fet que la seva obra és "una experimentació constant, sobretot amb el material, les diferents textures, el color i els suports”. L'entrada per visitar la mostra és gratuïta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT