PUBLICITAT

La Copa d'Andorra neixerà durant la Fira d'Andorra

  • Tindrà fins a sis disciplines i la regirà una associació en procés de creació
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una jornada de l'iniciativa Primavera Jove, al juny a la Massana Foto: TONY LARA

Una nova Copa d’Andorra neixerà durant la Fira d’Andorra. Es tracta del Nacional d’esports urbans, que comptarà amb sis disciplines i que estarà regida per l’Associació de Riders Professionals d’Androrra (ARPA) que està en procés de ser una realitat, juntament amb l’empresa de màrqueting esportiu Dorsal 4.

El president d’aquesta nova entitat, Xavi Pahul, va explicar ahir que els papers per rebre l’alta «ja estan en mans del Govern» i va anticipar que es tracta d’un esport poc promogut però «en emergència» que garanteix «un gran espectacle visual».

Les disciplines que es podran veure de demà a diumenge en un parcel·la d’uns 15x36 metres ubicada al costat de la Carpa de la Fira seran MTB dirt jump, BMX Park, snow jibbing, ski jibbing, inline i skate i hi haurà una nombrosa representació d’Andorra en totes elles. Serà també puntuable per a la Movistar Barcelona Extreme en col·laboració amb l’Associació Espanyola de Riders i comptarà amb estrelles del panorame internacional com ara Bienvenido Aguado o Michael Echeveste,tots dos presents ahir en l’acte de presentació al Burguer King.

Cada disciplina comptarà amb amb una quinzena o una vintena de riders que divendres podran familiaritzar-se amb l’Streetpark en els entrenaments lliures de demà, començaran amb les classificatòries de dissabte i els deu millors de cada especialitat afrontaran la final el diumenge. L’horari de les tres jornades: de 10.00 a 20.30 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT