PUBLICITAT

El retornat Ivan Sánchez és cinquè en -58 kg a l'Open d'Andorra

  • Rovira no participa per precaució i el TCA participa amb l'equip més petit de la història
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sánchez ?d'esquenes? intenta donar una patada a Derai, dissabte Foto: ORIOL LLAURADÓ

Ivan Sánchez, un fill pròdig del taekwondo del país, va finalitzar en la cinquena posició en la categoria de menys de 58 quilograms en l’Open Internacional d’Andorra que es va disputar el dissabte passat pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany.

El Taekwondo Club Andorra no va tenir gaire sort i no va poder pujar al podi en la novena edició ja que d’entrada l’equip va ser el més petit de la historia amb tant sols aquest lluitador; la becada pel programa d’Alt Rendiment Andorrà Jessica Rovira no va poder participar en patir un trencament fibrilar als abductors i segons el director tècnic de la Federació Andorrana i del club tricolor, Juanjo Padrós: «no volíem arriscar a que pogués tenir una lesió més important degut als compromisos oficials internacionals que properament tenim».

un combat guanyat / El redebut d’Ivan Sánchez després de set anys fòra del país va ser prometedor, ja que va guanyar la primera eliminatòria per 14-2 contra l’aragonès Yousef Derai i en la lluita per la medalla de bronze va perdre amb el francès Amari Nazih per 7-1.

S’ha de tenir present que s’hi van donar cita lluitadors dels Centre d’Alt Rendiment d’Espanya i França –actualment potències del taekwondo mundial– i també de Bèlgica, Letònia, Luxemburg, el Marroc amb el subcampió del món Abdelkader Zrouri, Andorra i els equips regionals de Catalunya, les Illes Balears, València, Aragó i els millors clubs catalans. Una medalla, per tant, es venia més que cara.

Al català amb... ¡20 lluitadors! / D’altra banda la base del taekwondo andorrà participarà el cap de setmana vinent a Barcelona en el campionat de catalunya infantil, L’equip del TCA presenta 20 competidors entre els quals hi han alguns medallistes de Catalunya i els d’Encamp presentaran 4 competidors en una prova que preveu aplegar prop d’un miler de lluitadors. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT