PUBLICITAT

La Ronda dels Cims espera el compromís de Turisme

  • Els set Comuns aportaran 50.000 ?, la meitat del pressupost de la cursa
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els participants, abans de sortir en l'edició del 2010, a mitjanit a Ordino Foto: ORIOL LLAURADÓ

La Ronda dels Cims, la cursa de 170 quilòmetres vorejant la línia fronterera del país que tal i com va avançar EL PERIÒDIC D’ANDORRA en l’edició del passat 27 de juny s’afegirà l’any vinent a la festa de les curses de muntanya que des de fa dos anys organitza l’empresa Cims Màgics amb la Ultra trail Vallnord i la Trail, ja té mig pressupost cobert gràcies al compromís dels set Comuns del país, que aportaran 50.000 euros.

Es tracta d’una magnífica notícia per als responsables, Gerard Martínez i Valérie Lafleur, que fins i tot s’havien arribat a plantejar cancel·lar-la per problemes econòmics. Ara Cims Màgics està buscant un o diversos patrocinis privats que aportin més diners i ha demanat suport econòmic a Andorra Turisme per acabar de cobrir els 100.000 euros necessaris per cobrir totes les despeses. «Continuem assumint un risc elevat però esperem que el Govern ens ajudi i faci d’Andorra el país del trail», va indicar ahir Lafleur.

Les necessitats, però, no només són econòmiques. Per realitzar la Ronda dels Cims i les altres quatre curses que hi han programades per al 15, 16 i 17 de juliol del 2011 es necessitaran un centenar de voluntaris i la col·laboració de tot tipus d’empreses: «Botigues d’esports, metges, infermeres, massatgistes, empreses de càtering, botigues d’alimentació, autocars per als corredors i el públic, camions per al material... Tothom ens serà necessari», va avançar la organització. Per a que aquesta prova superi l’èxit de la ja prestigiosa Ultra Trail.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT