L'Andorra salva un punt al camp de l'Artesa de Lleida (2-2)

ARTESA

El FC Andorra va salvar un punt in extremis ahir al camp de l’Artesa de Lleida, el penúltim classificat, en una partit de bojos. Al minut 89 l’equip de Richard Imbernón perdia per 2-0 i no només va acabar empatant sinó que a més va estavellar la pilota en el travesser en la darrera acció del partit que hauria significat la victòria.

El camp, de gespa natural i impracticable per jugar per baix, va ser totalment contraproduent per a l’estil de joc de toc tricolor. En la primera part es va voler jugar així i en un contraatac l’Artesa va obrir el marcador al minut 27. A la segona part l’Andorra va passar a jugar un futbol directe, més per alt i de contacte, però un contraatac va obligar a Ferran Pol a fer falta i veure la vermella i al 70 va arribar al 2-0.

Fins que al minut 89 Mejías va penjar la pilota a l’àrea en una falta al mig del camp i després de diversos rebots Joel va marcar; i en el 93, en un jugada calcada, el que va empènyer va ser Maneiro.