Primera derrota del VPC a Honor, contra Le Fousseret

• L'equip de Broad cau per 17-12 i suma un punt en un partit discret
LE FOUSSERET

Magallon intenta placar un rival en un partit del VPC, el curs passat Foto: ORIOL LLAURADÓ

El VPC va encaixar ahir la primera derrota en la nova andadura a la Divisió d’Honor en perdre al camp de Le Fousseret per 17-12. El conjunt que entrena Michael Broad suma, no obstant, un punt en un partit molt fluix per part dels dos bàndols i segons el conjunt andorrà, condicionat també per l’arbitratge casolà.

Si més no van haver-hi dues expulsions per targeta groga, a Kirikaixvili i Dídac Martínez per part del VPC i cap amonestació a Le Fousseret, que també va meréixer alguna i que va provocar una exasperació i un nerviosisme mai bons en l’esport que va acabar afectant els tricolors en la manera de jugar.

El conjunt local va començar fort, dominant i fruit d’això va completar dos assaijos transformats als minuts 5 i 10 que ja posavem el partit coll amunt; Adam Hinds, ahir el xutador del quinze de Broad, va reduir diferències amb dos cops de càstig al 20 i al 40, per un altre favorable a Le Fousseret que va fixar el 17-6 amb què es va arribar al descans.

El VPC va veure que aquesta era una diferència salvable i en la segona part va sortir disposat a remuntar. Ho va intentar de mil maneres, defensant molt amunt, però Le Fousseret va estar infranqueable i només amb el peu, de nou amb dos cops de càstig transformats per Hinds als minuts 45 i 55, va ser capaç l’equip de Broad de puntuar. El 17-12 era igualment insuficient per mantenir la condició d’invicte tot i que el punt sumat en perdre per menys de set punts manté l’equip andorrà entre els primers en la taula.