PUBLICITAT

Una quinzena de Ferrari omplen els eixos comercials

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

Els principals eixos comercials del país van acollir ahir una nova acció de dinamització del comerç i del turisme, promoguda pel Govern amb la col·laboració dels comuns d’Andorra la Vella i Escaldes-Engodany. En aquesta ocasió, van ser una quinzena de Ferrari els que es van poder admirar entre compra i compra, tot coincidint amb la quarta edició de la concentració de vehicles d’aquesta marca italiana, organtizada pel Moto Club Andorra aquest cap de setmana. La trobada de Ferrari ha aplegat al país fins a 82 vehicles.

Els vehicles d’aquesta prestigiosa marca italiana van estar exposats fins a les 20 hores en punts estratègics de les dues parròquies, com ara la plaça Guillemó, la plaça de la Rotonda, l’avinguda Meritxell i el carrer Na Maria Pla d’Andorra la Vella, i a l’avinguda Carlemany, la plaça Coprínceps i la plaça de l’Església d’Escaldes-Engordany. Es tracta de vehicles cedits gratuïtament pels seus propietaris, alguns d’ells provinents del fons del Museu de l’Automòbil.

Pel que fa a la concentració, el seu responsable, Josep Coma, va destacar que els automòbils desplaçats inclouen des de models dels anys seixanta, com el Dino 258, fins als més nous, com el 458 Italia .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT