PUBLICITAT

Fàcil estrena amb victòria contra un decebedor Santanderina (3-0)

  • El CV Andorra torna a jugar aquest migdia als Serradells, ara contra el Burgos
RAFA MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Da Silva observa com transforma un punt, ahir als Serradells Foto: ORIOL LLAURADÓ

El debut a la Lliga FEV va ser somiat per al CV Andorra, amb una clara e indiscutible victòria contra un Textil Santanderina que va arribar al Principat amb el paper de favorit a la categoria, però que va marxar amb la cua entre les cames després de rebre una important pallissa per part dels andorrans: 3-0 en tres parcials amb només el color andorrà.

Ni la trista banqueta visitant va ser una excusa per als càntabres, que ahir van veure com el CV Andorra demostrava que és molt superior. L’equip que entrena Lluís Hillaire no va donar treva des de l’inici, i per això aviat el marcador assenyalava un 12-8 per als locals. Aquests no tenien per què mirar enrera, i amb un Geni Da Silva pletòric en les rematades, aconseguien allunyar al Santanderina, equip que per la seva part es veia impotent davant del joc més consistent dels andorrans.

Del 12-8 es va passar al 23-16, i d’aquí a anotar-se el primer set hi va haver un pas (25-18). Amb l’1-0, el CV Andorra jugava tranquil, vivint del canó de Da Silva, de la intuïció de Jose Garcia, i de l’eficàcia de Mininel, que les demanava amb ganes i esmaixava sense que els bloquejadors càntabres pugessin fer-hi res.

El segon parcial va ser també andorrà i el passeig, semblant. Només un temps mort va semblar recuperar el Santanderina quan perdia 17-12, però a partir d’aquí l’Andorra va marxar fins el 22-14 i el 25-16 final.

Al tercer set, per moments va semblar que l’equip visitant podia fer front a l’allau andorrà, quan després d’un 8-5, un temps mort va marejar una mica els locals, per situar el marcador 11-7. Amb tot, una jugada protestada i tres targetes grogues, van suposar tres punts per a l’Andorra, que se situava 14-7. Quan semblava que el camí cap a la victòria era lliure, el Santanderina va treure l’orgull i va fer un parcial de 0-4 (14-11), però els andorrans van respondre amb un altre parcial de 3-0 per deixar-ho en 17-11. D’aquí al final, ara sí, via lliure: 25-17.

avui a les 13.00, el burgos / El cap de setmana no ha acabat per al CV Andorra, que avui a les 13.00 rep un altre rival, l’Universidad de Burgos, equip que en teoria és fins i tot inferior al Textil Santanderina. Si no hi ha sorpresa, hauria de ser una doble jornada perfecta per a l’Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT