PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cinc detinguts en una setmana per violència domèstica

La Policia va arrestar dues parelles que es van agredir mútuament

Per El Periòdic

L'edifici central de la policia.
L'edifici central de la policia. | Arxiu ANA

Els presumptes casos de violència domèstica es continuen acumulant en el balanç setmanal de detencions facilitat pel cos de Policia. En el comunicat fet públic ahir, durant la setmana del 6 al 12 d’agost van ser cinc les detencions per delictes contra la integritat física en l’àmbit domèstic. En primer lloc, el dia 8 a les 01.50 hores, es van arrestar un home i una dona no residents de 55 i 56 anys, respectivament, després de causar aldarull en una habitació d’un hotel d’Andorra la Vella. En arribar al lloc dels fets, els agents van detectar que es tractava d’una agressió mútua de parella.


D’altra banda, el diumenge a les 17.18 hores i a les 17.30 hores es van detenir a Sant Julià de Lòria una dona i un home residents de 31 i 41 anys, respectivament, per un altre presumpte delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. A l’home, a més, se l’acusa d’un delicte contra l’administració de justícia. Segons va detallar la policia, van haver d’intervenir per una agressió mútua, encara que l’home, a més, va trencar una ordenança penal de prohibició d’entrar en contacte amb la dona.


Per últim, el mateix dilluns a la capital es va detenir un home resident de 31 anys que presumptament hauria empentat i esgarrapat la mà a una dona que havia estat la seva parella.

Desafiament als agents 

La policia també va detenir un home no resident de 50 anys el dia 9 com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública i contra l’honor. L’home estaria causant un fort aldarull a la recepció d’un hotel de la capital i en ser controlat pels agents va mostrar una actitud desafiant, grollera i injuriosa envers la patrulla que va intervenir.


A més, la policia va detenir dos homes no residents, de 36 i 40 anys, respectivament, ocupants del mateix vehicle. El primer perquè conduïa amb una taxa d’alcoholèmia d’1,86 g/l. El segon, com a presumpte autor dels delictes contra la funció pública i contra l’honor, ja que va presentar una actitud arrogant i injuriosa envers els agents, i també va desobeir reiteradament les seves ordres.  

PUBLICITAT
PUBLICITAT