PUBLICITAT

La lesió al fèmur de Marín té en suspens la FAE

  • Podria estar un mes de baixa i faria malbé tota la feina de pretemporada
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Lluís Marín, durant els passats Jocs Olímpics d'Hivern a Vancouver. Foto: AFP / MARK RALSTON

dani Marín té a tota la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) en suspens. Ahir el surfista de neu andorrà havia de tornar al Principat per veure l’abast final de la lesió però el seu vol, que estava programat per a les sis de la tarda, es va cancel·lar i haurà d’esperar a avui.

El retard en el vol ha aplaçat la visita al metge que havia de fer i ha allargat també el suspens, ja que s’ha de sotmetre a una ressonància per tal de veure si hi ha res més que la sortida de lloc del fèmur: «No sabem si és preocupant però sembla que haura d’estar un mes de baixa i això afectaria en la feina que ha fet de pretemporada», va indicar el director tècnic de la FAE, Carles Visa.

El fet és que a principis de desembre Marín havia previst disputar una prova de la Copa del Món a França i si es confirma el mes de baixa trencaria el ritme de preparació que ha realizat des del juny no arribaria en condicions òptimes a la cita o directament encara no s’hauria recuperat i se la perdria.

Cal recordar que Marín va caure entrenant fa uns dies a Saas Fee i el fèmur se li va sortir de lloc; va anar a l’hospital i quan li van donar l’alta es va desmaiar, cosa per la qual va estar dues nits en observació; va sortir ahir al matí per agafar el vol de tornada que es va cancel·lar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT