PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS celebra la investigació de les irregularitats al SAAS

La batlle encausa Cereza i Gil per la privatització en el servei d’ambulàncies

Per El Periòdic

Tres ambulàncies aparcades.
Tres ambulàncies aparcades. | Tony Lara

El PS va celebrar ahir que la justícia segueixi investigant les presumptes irregularitats del SAAS. Així ho va indicar el socialdemòcrata Gerard Alís després de conèixer que la batlle que s’ocupa del cas, Maria Àngels Moreno, ha encausat l’exministra de Salut Montserrat Gil i l’exdirector del SAAS, Ramon Cereza per la privatització del servei d’ambulàncies el 2007. Els darrers encausats deriven de la causa que investiga les possibles irregularitats del SAAS del 2014 i per la qual també hi ha encausats l’exinterventor delegat del Govern al SAAS, Joan Blasi, i l’exinterventor general Josep Maria Altimir. 


La justícia va començar a investigar els moviments del 2014 arran d’una querella interposada pel PS, tot i que el Tribunal de Comptes ja havia posat en relleu que hi podien haver presumptes irregularitats en el seu informe referent al 2007.


Declaracions 

Gil, Cereza, Blasi i Altimir hauran, doncs, de respondre davant la batlle Moreno en qualitat d’inculpats sobre la concessió del transport sanitari a dues empreses privades d’ambulàncies que va tenir lloc el 2007. Moreno considera que en aquest període hi podrien haver indicis de prevaricació i per això ha decidit seguir investigant a fons la qüestió i citar als quatre exresponsables. En concret, el que més sorprèn a la batlle és que el Govern del moment es comprometés a fer-se càrrec del dèficit que poguessin tenir les empreses privades que es van quedar amb el servei d’ambulàncies. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT