PUBLICITAT

El BP Andorra busca tancar la setmana amb triomf balsàmic

  • Contra el Brihuega es diu adéu a set dies amb tres duels amb l'objectiu que el balanç sigui positiu
RAFA MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El tècnic De la Rosa i Cabinho es feliciten després d'un gol contra l'UPV Foto: ORIOL LLAURADÓ

Després de dos partits amb Xavier De la Rosa al capdavant de l’equip amb una victòria i una derrota, el BP Andorra necessita avui un triomf balsàmic que deixi en no-res la relliscada del passat dimarts a Gáldar. El matx contra el Azulejos y Pavimentos Brihuega es disputa aquesta tarda al Poliesportiu d’Andorra, a partir de les 18.30. Hi ha en joc molt més que els tres punts.

El BP Andorra arriba a aquest matx amb la sensació de què ha de rematar una feina que no es va poder acabar a Canàries. El Gáldar es va imposar dimarts en un duel en què el BP va deixar clara la seva imatge lluny del Principat, amb un joc bolcat a l’atac i amb rapidesa en totes les línies, amb el pur estil De la Rosa. Això mateix es va viure el passat dissabte al Poliesportiu contra l’UPV Maristas Valencia, però en aquella ocasió amb una victòria que deixava molt bon sabor de boca després de la convulsa setmana per la destitució de l’anterior tècnic, Jandro Álvarez. L’equip andorrà, tot i ser 13è en la classificació i estar a 14 punts del líder canari, encara aspira a l’ascens. Això ha va manifestar el jugador Cabinho en roda de premsa aquesta passada setmana: «Sabem que tenim un equip com per ser favorits». Així, per avui s’espera un BP de nou a l’atac, amb joc elèctric i ocasions, i força intensitat en totes les línies.

carlinhos i paulinho, dubtes / Avui Carlinhos i Paulinho, amb sengles lesions musculars, seran amb l’equip en la roda d’escalfament prèvia al partit, però serà en aquest moment quan ells, els tècnics i el preparador físic prenguin la decisió de fer-los jugar o no.

QUATRE BAIXES SEGURES AL BRIHUEGA / El conjunt de Guadalajara tindrà quatre baixes segures. A més dels homes que ja tenia lesionats l’equip des de fa més d’una setmana (Dani Fernández i Roberto Miñambres), el partit que va guanyar la passada jornada contra el Fuconsa Jaén els hi va sortir cara als castellans, ja que Ángel i Rober es van haver de retirar del matx abans que acabés amb sengles lesions musculars. A més d’aquests entrebancs, el Brihuega té també el dubte de Cristian.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT