PUBLICITAT

Doble debut a casa per al CV Andorra

  • L'equip de vòlei juga avui (18.30) i demà (13.00) als Serradells
R. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El CV Andorra fa pinya, en l'últim matx de la Lliga catalana al Lycée. Foto: TONY LARA

Dos rivals diferents per al CV Andorra que debuta avui a la Lliga FEV del vòlei espanyol amb il·lusions renovades. L’equip de vòlei del país afronta un cap de setmana amb dos partits, un avui a les 18.30 als Serradells contra el Textil Santanderina, i un altre demà diumenge a les 13.00, també als Serradells contra el Burgos.

El primer rival per a l’equip que dirigeix una temporada més Lluís Hillaire és el Santanderina, un conjunt que debuta també aquesta jornada de la mateixa manera que també ho faran altres tres equips de la competició. El club càntabre és un dels favorits a l’ascens, tot i que l’any passat va acabar segon a la classificació per darrere del Guadalajara i va renunciar a l’ascens per problemes econòmics. Aquest equip és per al tècnic Lluís Hillaire, un dels més fort de la Lliga FEV, a més de l’Oviedo. «Són els dos més forts, però també poden ser molt perillosos el VP Madrid, l’Eivissa o el Granada, i entre els favorits crec que també es pot comptar amb nosaltres».

El següent duel del CV Andorra serà demà diumenge als Serradells (13.00), contra un Burgos que va debutar la passada setmana amb derrota. Per als dos partits, Hillaire compta amb tots els jugadors a la seva disposició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT