PUBLICITAT

Vinyes: «Estic impacient per ser al Mundial»

  • Repsol entra com a nova marca en el Suzuki Swift de l'andorrà per a la cita del pròxim Ral·li de Catalunya-Costa Daurada
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Suzuki Swift de Vinyes, amb el logotip de Repsol, nou patrocinador. Foto: FOTOSPORT

Joan Vinyes, Jordi Mercader i Suzuki Ibérica celebraran el títol de la Copa d’Espanya de ral·lis de 2 rodes motrius disputant el RallyRACC-46 Ral·li Catalunya-Costa Daurada. Per a aquesta cita el cotxe del pilot andorrà lluïrà una nova decoració en la qual la marca petroliera Repsol també serà protagonista. Vinyes assegura que està «impacient per començar a mesurar-me amb els pilots que han competit en el mundial J-WRC durant la temporada».

Joan Vinyes es va mostrar molt content amb el comportament en terra del cotxe: «Hem rodat amb el cotxe per comprovar que tot estava en ordre i aprofitem per fer una sessió de fotos amb la nova decoració. Les sensacions són molt bones». Vinyes també va afirmar que Repsol és «un soci estratègic de Suzuki Ibérica i per això volem que ens acompanyi en el RallyRACC ja que el títol aconseguit també és d’ells». Joan ha provat que el kit de terra està assentat i ha fet un test amb els pneumàtics de terra sobre l’asfalt.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT