PUBLICITAT

L’Andorra segueix perfilant la pròxima plantilla

Martínez i Alàez renoven

Per El Periòdic

Richard Imbernón
Richard Imbernón | Maricel Blanch

L’entrenador de l’FC Andorra, Richard Imbernón segueix coneixent els jugadors amb el que comptarà de cara a la temporada vinent. El club va donar a conèixer ahir la renovació d’Àlex Martínez i de Jordi Alàez per una temporada. «L’equip es podrà aprofitar del gol i la tècnica que posseeix de Martínez i podrà continuar gaudint de la lluita sobre el camp d’Alàez», van informar. En aquest sentit, la notícia se suma a les renovacions de Roger Nazzaro, Joel Martínez i Marc Ferré.

En aquest sentit, el club no podrà comptar amb el defensa internacional Txus Rubio ni amb el migcampista Carlos Acosta, que fa uns dies van anunciar que no seguirien vinculats al club de cara a la nova temporada. Això s’afegeix a les baixes del defensa Robert Font, que va marxar al Balaguer, de Joan Cervós, que va marxar al Santboià, a Tercera Divisió i de Ferran Pol, que va fitxar pel Restaurant Tic Tapa Sant Julià per a disputar l’Europa League.

Per altra banda, encara cal conèixer si l’Andorra realitzarà algun fitxatge per aquest nou curs. El que sabem segur és que Imbernón ja va fer algunes sol·licituds a la directiva.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT