PUBLICITAT

Vales marxa del Seinäjoki i fitxa pel Sandelfjord noruec

Arriba a les ordres de Cifuentes amb l’objectiu de la permanència

Per Miquel López-Egea

El defensa andorrà Marc Vales a Finlàndia.
El defensa andorrà Marc Vales a Finlàndia. | SJK Seinäjoki

El Sandefjord Fotball de Noruega presentarà demà la seva nova incorporació per a dues temporades, el defensa andorrà Marc Vales provinent del SJK Seinäjoki de Finlàndia. L’equip finès va fer una transferència gratuïta i no volia ser una barrera pel fitxatge.

«Estic molt satisfet amb aquest fitxatge, sé que la situació no és la millor a Sandejford però conec l’entrenador i crec en el projecte», manifestava Vales que arriba a les ordres de Martí Cifuentes. L’equip es troba darrer a la lliga, a vuit punts de la salvació. «Serà un bon repte, i amb sort podrem aconseguir els objectius junts», afegia. El jugador va coincidir amb l’entrenador al Sant Andreu i al CE L’Hospitalet. En aquest sentit el jugador va comentar que és un jugador «intents, fort en defensa i bo en el joc aeri». «Espero poder mostrar totes les meves habilitats a Noruega», afegia.

L’internacional andorrà va fitxar per l’equip finès l’any 2016 on ha disputat 51 partits en tres temporades, a més d’anotar un gol-.

«M’hauria agradat poder dir adéu al camp però no ha pogut ser. Aquesta ha estat una decisió difícil de prendre i el meu contracte acabava aquest any. No tenia opcions, la meva situació personal requeria resoldre el meu futur a llarg termini i només tenia una opció, que era marcar. Adéu a tots, han estat dos anys increïbles en els quals he lluitat fins a la darrera gota de suor per aquest club i els seus colors. Espero no haver decebut. Sempre portaré el club al cor i allà on vagi perquè sempre serà part de la meva història», ha explicat en una carta a l’afició finesa

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT