PUBLICITAT

Promoció de Vallnord, Grandvalira i Ski Andorra a l'Stade Toulousain

  • L'acord amb l'equip francès suposa entrar a formar part del club dels partners amb 300 empreses
PEPA GALLEGO
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una imatge de l'estadi de l'equip de rugbi francès campió d'Europa, l'Stade Tolousain. Foto: EL PERIÒDIC

avui els directors generals i representants de Vallnord, Grandvalira i Ski Andorra tenen previst visitar l’Stade Tolousain per formalitzar l’acord ja pres de partenariat amb el que és un dels grans reclams esportius del sud de França. Així el sector de l’esquí del país es promocionarà públicament en l’estadi del què és ara per ara el campió d’Europa de Rugby. El director de Vallnord, Martí Rafel, va destacar ahir la importància d’aquest conveni perquè suposa entrar al club dels partners d’aquest equip, format per 300 empreses importants, amb les quals es podrà tenir accés i contacte amb totes com a possibles clients.

L’objectiu primordial és aconseguir consolidar el mercat turístic francès al Principat, més reticent a ser fidel al nostre país tenint altres ofertes de neu properes.

Tot i que encara no hi ha res signat, com va explicar ahir Marta Rotés, directora de Ski Andorra, l’acord està ja pres i avui en la visita in situ a l’estadi els directors generals dels dominis esquiables i de Ski Andorra podran comprovar la magnitud d’aquest equip i estadi i la importància que té en l’àmbit mundial. A més, amb el club dels partners, les empreses andorranes entraran en la xarxa rebent un seguit de contraprestacions.

Una de les accions de promoció turística serà la de passar imatges d’espot publicitari a l’estadi. Sota el paraigua de Ski Andorra, els dos dominis esquiables seran una de les imatges que es passaran durant els partits, vistos en tot el país gal.

La promoció turística a França es reforça doncs, amb aquesta iniciativa que està a punt de formalitzar-se, i el Principat no només apareixerà en les fires de Burdeus, Tolosa o Perpinyà. Aquest reforç «feia falta», segons va explicar Rafel, perquè el turista francès necessita més accions i continuïtat en la política d’accions turístiques. A altres regions com a Catalunya, aquest reforç ja està consolidat, amb esforços i accions continuades, algunes d’elles similars com la promoció turística puntual al Camp Nou.

Amb l’acord amb l’Stade Tolousain, el sector de l’esquí d’Andorra obri una nova porta de negoci, no només per l’àmplia difusió que tindrà a nivell publicitari, sinó també per l’àmplia relació que podrà establir amb totes les empreses que estan dins del club d’aquest equip prestigiós francès.

L’ Stade Toulousain és un club de rugbi francès, de la ciutat de Tolosa que és considerat com un dels equips més importants de rugbi, no només en el país veí sinó també al continent europeu, amb les quatre copes d’Europa. Escenari idoni per posar la imatge del Principat per tenir la resposta de consolidació del mercat francès esperada pels dominis esquiables.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT