PUBLICITAT

Una guia digital potenciarà el turisme de congressos

  • L'Andorra Convention Bureau s'estrenarà a la fira EIBTM de Barcelona al desembre; «És una prova de foc», manifesta Andrés
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

L’Andorra Convention Bureau va iniciar ahir el seu treball per potenciar l’organització de congressos i d’estades de formació, com a element per a la captació de turisme. El primer pas a l’exterior serà la participació a la fira EIBTM de la Indústria de Viatges de Negocis i Congressos, que se celebrarà a Barcelona al desembre. El gerent d’Andorra Turisme va explicar que han contractat un estand i que s’anunciaran a partir d’una guia digital que reunirà tots els elements i actors relacionats amb els esdeveniments d’empresa i celebració de congressos.

Aquesta guia es començarà a gestar a partir d’avui mateix, tal i com va acordar ahir el Comitè Executiu de l’Andorra Convention Bureau, en la seva primera reunió. El club de producte ha enviat a totes les associacions i actors relacionats informació sobre la iniciativa i el requeriment que hi participin i aportin tota la informació necessària. Hi seran inclosos, des d’hotels a instal·lacions, empreses organitzadores d’esdeveniments o empreses de traducció i interpretació, entre d’altres exemples exposats per Andrés.

La iniciativa impulsada per Andorra Turisme pretén unir els esforços d’entitats públiques i privades en una una única direcció. En aquest cas l’ens col·labora amb el Comú d’Andorra la Vella i amb el Centre de Congressos de la capital, tot i que Andrés va assegurar que s’hi afegiran altres instal·lacions del país també aptes per acollir congressos, estades d’empresa o cursos formatius. Segons va manifestar Andrés, actualment aquesta tipologia de turisme «està molt atomitzada i és poc coneguda a l’exterior». Andrés va reclamar la necessitat d’unir pressupostos per crear un únic producte consolidat.

L’Andorra Convention Bureau és el primer club de producte que neix al país, tot i que Andrés va assegurar que no serà l’últim. Des d’Andorra Turisme s’està treballant per llançar properament noves iniciatives similars, com podria ser un club de producte de compres o de wellness. Tot i la vista al futur pròxim, el gerent d’Andorra Turisme va mostrar-se prudent davant l’èxit d’aquest primer partenariat i va manifestar que es tracta d’«una prova de foc» per a l’entitat.

Andrés va estar acompanyat en la presentació del nou projecte per Josep Capella, representant dels establiments d’allotjament turístic, que va assegurar que l’Andorra Convention Bureau també ha de servir perquè sectors privats presentin la seva candidatura per organitzar congressos, que «el club recolzarà».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT