PUBLICITAT

El Campus Marc Bernaus compta amb 64 inscrits

L’esdeveniment tradicional se celebra aquesta setmana amb més participació que mai

Per Miquel López-Egea

Imbernón parla amb els participants del Campus Marc Bernaus.
Imbernón parla amb els participants del Campus Marc Bernaus. | Campus Marc Bernaus

La 10a edició del Campus Marc Bernaus dirigit a nens i nenes entre 8 i 14 anys que se celebra a Ordino acabarà  aquest dissabte amb més participació que mai. En total, el tradicional esdeveniment del país haurà comptat amb 64 inscrits.

Richard Imbernón, entrenador de l’FC Andorra i director del Campus, va considerar que «en aquesta 10a edició ens ha sorprès el nombre d’inscrits perquè normalment obrim 50 places i aquest any, es van acabar molt aviat i van quedar persones penjades dels anys anteriors».-

En aquest sentit, «al campus fem tot el dia futbol, al matí, entrenament tècnic i tàctic i al migdia, anem a la piscina a desconnectar. A la tarda, fem un torneig de lliga del campus, per categories de grans i petits que dura tota la setmana», explica. Aquest any, destaquen les activitats paral·leles a l’esdeveniment: Dimarts el campus va rebre als alumnes de l’Escola Meritxell, que van passar al matí entrenant amb els participants al campus i avui dijous, assistiran a Vallnord, que patrocina al campus, per a fer activitats a l’estació.

«Nosaltres mai hem apostat perquè vingui un jugador, a excepció del Marc, a fer-se la fotografia perquè no és profitós i no és la nostra manera de fer. Preferim entrenar, tenir bons monitors i aprendre. Mai ens ha cridat l’atenció aquest fet, tot i que una vegada sí que va venir el pilot Albert Llovera a fer una xerrada, perquè en aquest cas sí que va ser molt enriquidora», manifestava. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT