PUBLICITAT

La capital sotmet a votació la nova denominació del barri antic

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Comú d’Andorra la Vella sotmetrà a votació popular l’elecció de la nova denominació del barri antic. Així, el dilluns 18 d’octubre, tindrà lloc una jornada participativa on totes les persones majors de 18 anys censades en el perímetre delimitat, així com els titulars dels comerços, podran escollir entre les tres opcions presentades: Centre històric, Centre vila i Nucli antic.

Aquest canvi de nom té per objectiu identificar promocionalment tota la zona, i segons apunten des del Comú, compta amb el suport majoritari del veïnat i del comerç.

La zona delimitada comprèn les següents vies principals: carrer del Puial, carrer del Pui, carrer del Tossal, carrer Gravada de Tobira, carrer del Currubell, carrer de l’Alzinaret, avinguda Príncep Benlloch, Cap de la Call, carrer Doctor Nequi, plaça Guillemó, passatge Isabel Sandy, carrer Mossèn Enric Marfany, carrer Mossèn Cinto Verdaguer, carrer Mossèn Tremosa, carrer de les Canals, carrer la Llacuna, cap del Carrer, plaça Rebés, plaça del Poble, carrer de la Vall, carrer de la Consòrcia, carrer Anna Maria Janer i antic carrer Major. Les votacions s’efectuaran al Centre de Congressos des de les nou del matí a les nou del vespre . H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT