PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Campus Nacho Martín comença amb quasi 40 inscrits

El jugador no desvela el seu futur però voldria jugar per a Joan Peñarroya

Per Miquel López-Egea

Àlex Llorca defensa la cistella, ahir.
Àlex Llorca defensa la cistella, ahir. | Maricel Blanch

La segona edició del Campus 3x3 Nacho Martín que se celebra a les pistes d’Escaldes-Engordany ja està en ple funcionament i quasi 40 participants hi prenen part. En aquest sentit, Martín, juntament amb Àlex Llorca, jugador del Montakit Fuenlabrada, participen en l’estada esportiva.

«Estem molt contents de l’èxit del campus tot i que l’any passat van ser una mica més, però tenim dues pistes. És la segona edició i esperem que en siguin moltes més perquè volem repetir, fer l’esdeveniment al carrer i perquè ens agraden molt les pistes andorranes», comentava Martín. «Volem que segueixi creixent», afegia.

En l’àmbit esportiu, el jugador va destacar que està molt content per l’ascens del Bàsquet Manresa i per estar de tornada a la competició. «Desitjo jugar a l’ACB, ara per ara estic escoltant a tothom però no tinc res decidir. La porta està oberta al Manresa, vaig parlar amb el Joan Peñarroya fa dues setmanes i em porto molt bé amb ell, estic esperant el que decideixen perquè m’agradaria jugar per ell una altra vegada», explicava.

Així mateix, Llorca, va remarcar el «plaer» d’estar a Andorra i de «visitar el campus d’un amic meu, és una iniciativa molt bona i m’ho estic passant molt bé, espero que es repeteixi durant moltes edicions més», comentava. Per altra banda, referent al seu futur esportiu, va expressar la satisfacció per haver renovat pel Fuenla perquè «són anys molt bons», ja que estan anant més enllà de la permanència. «Espero fer una gran temporada».

En referència al fitxatge de Joan Peñarroya pel BAXI Manresa, va comentar que «és un gran fitxatge» i que «ho farà molt bé perquè el conec i m’alegro molt per ell». «M’alegro que l’equip hagi tornat a l’ACB», destacava. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT