PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

DA admet que els resultats del CRES són «un toc d’alerta»

El partit fa una valoració «optimista» de l’última enquesta

Per El Periòdic

Un moment de la reunió de l’executiva ahir a la tarda.
Un moment de la reunió de l’executiva ahir a la tarda. | DA

Els membres de l’executiva de DA van reconèixer que els resultats de la darrera enquesta d’opinió política del CRES són «un toc d’alerta» que s’ha de traduir en explicar més i millor com es treballa en la millora del país i del dia a dia dels ciutadans des de les institucions i a tancar el procés d’elecció del candidat, que segon el secretari general de la formació «és una qüestió més important que urgent».

Optimisme

L’executiva del partit, que es va reunir ahir al vespre, va fer una valoració optimista dels resultats de l’enquesta si bé Vidal va deixar clar que l’elecció del candidat serà la clau per decantar l’elevat percentatge de persones que no tenen decidit el seu vot. També es va destacar la bona valoració que obtenen els líders demòcrates.


Pel que fa a l’elecció de candidat, es va informar que el treball segueix en curs i que es vol escollir qui més consens generi a nivell intern, però que també sigui motiu de confiança de la ciutadana.


En la que va ser la darrera executiva del curs política, es van repassar els darrers projectes de llei del Govern i es van nomenar els coordinadors de les diferents taules de treball que posaran fil a l’agulla a la definició de les propostes del futur programa electoral que les comissions del partit ja han anat treballant. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT