PUBLICITAT

Inici de les obres per embellir la zona de Fiter i Rossell

  • La construcció d'una plaça i la renovació de les voravies, principals canvis
M. R.
ESCALDES-ENGORDANY

El Cònsol d’Escaldes-Engordany, Antoni Martí, va anunciar ahir a peu d’obra l’inici de les actuacions per a construir una plaça de 600 metres quadrats, així com la renovació de 550 metres quadrats de voravies, a l’avinguda Fiter i Rossell. La previsió és que aquesta remodelació, que té un cost de 274.855 euros, sigui una realitat al febrer. Les afectacions que durant aquest temps podran haver-hi seran compensades per la millora d’una de les zones més habitades.

Les obres es van iniciar coincidint amb la recent obertura al trànsit del nou pont d’unió entre l’avinguda del Pessebre i el carrer Josep Viladomat, una actuació que va en la línia de millorar la circulació en un punt de trànsit conflictiu i que, gràcies a les operacions que ara comencen, també revertirà en una millora per als ciutadans, amb la construcció del nou espai públic i l’embelliment de la zona.

El Comú va anunciar que s’embellirà l’avinguda Fiter i Rossell amb una voravia de diferents tipus de granit, així com amb la col·locació d’arbrat i paviments de gespa artificial que consolidaran unes zones verdes en aquest entorn. D’altra banda, es col·locarà mobiliari urbà, contenidors soterrats per a la recollida selectiva, 28 fitons lluminosos i 12 fanals amb llum led. El Comú d’Escaldes també instal·larà 76 nous fanals al llarg de l’avinguda Fiter i Rossell, des del límit amb Andorra la Vella fins a l’edifici Vergés.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT