PUBLICITAT

Encamp tindrà agents de proximitat l'any vinent

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Foto: TONY LARA

El Comú d’Encamp ha engegat un nou projecte basat en la creació de la figura dels agents de proximitat que estaran operatius, tant a Encamp com el Pas de la Casa, a principis del 2011. La voluntat és la de crear un agent més actiu, capaç d’impulsar una atenció més personalitzada al ciutadà i donar una resposta més ràpida i eficaç. Des del Comú van assenyalar ahir que es tracta d’una nova manera de treballar basada en l’escolta activa de les necessitats dels ciutadans amb l’objectiu de reduir el temps de resposta en les demandes urgents.

Els agents de circulació comunals hauran d’assistir, per grups, a uns cursos que s’allargaran fins al novembre de l’any vinent i estaran obligats a superar una prova de coneixements.

Els agents comptaran amb les noves tecnologies per millorar l’atenció ciutadana que ajudaran a optimitzar la gestió de les peticions de servei, queixes, incidències, reclamacions, consultes i suggeriments dels ciutadans. A més, mantindran reunions amb grups del teixit social per conèixer els neguits. El cònsol major, Miquel Alís,va acudir ahir al Pas de la Casa en una de les formacions que s’estan portant a terme. Alís va destacat que l’agent de proximitat tindrà un paper vital en la campanya dels comerciants del Pas basada en oferir una bona imatge als clients i ciutadans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT