PUBLICITAT

Andorra la Vella

El motorista accidentat a l'avinguda Salou continua greu

El conductor va ser operat quirúrgicament a l'hospital de Sant Pau de Barcelona

Per El Periòdic

Estat en què ha quedat la motocicleta accidentada.
Estat en què ha quedat la motocicleta accidentada. | ANA / T. N.

El motorista alemany que ahir va resultar ferit molt greu en un accident a l'avinguda Salou es troba estable després d'haver estat intervingut quirúrgicament d'urgència a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Fonts de l'hospital diuen que resten a l'espera de la seva evolució en les hores vinents però que ara per ara no es tem per la seva vida.

Els equips d’emergència andorrans van atendre el noi al lloc dels fets durant uns trenta minuts i després el van dur a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, amb un traumatisme cranial, un traumatisme toràcic i múltiples fractures. A les tres de la tarda, va ser traslladat en helicòpter a l'hospital català, on hi ha una unitat especialitzada en neurocirurgia i on va ser intervingut quirúrgicament.

Els fets van passar mentre circulava en sentit Sant Julià de Lòria passada la rotonda de la Comella, just en un punt on els dos carrils de baixada es transformen en un de sol. Segons les primeres informacions, el conductor, que circulava amb una motocicleta amb matrícula d’Alemanya, va topar primer contra la part posterior d’un camió de matrícula andorrana després de fer un avançament per la dreta i, posteriorment, contra la barana protectora de la via.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT