PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Guàrdia Civil decomissa 15.000 euros en tabac

Els agents van sospitar d’un home que va fugir en veure’ls apropar-se

Per El Periòdic

Un agent amb el tabac trobat a l’interior del cotxe, dissabte al vespre.
Un agent amb el tabac trobat a l’interior del cotxe, dissabte al vespre. | GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil de Lleida va trobar dissabte al vespre 3.170 caixes de tabac i 880 purets Rossli a l’interior d’un cotxe aparcat al polígon industrial de Bellver de Cerdanya, prop de la carretera N-260.

Els agents van sospitar d’un vehicle model Seat Ibiza de matrícula espanyola que estava estacionat en el polígon sense ningú al seu interior. Uns 100 metres més enllà, van localitzar a un home passejant que en veure els agents va fugir corrents. Quan la Guàrdia Civil el va detenir, el van portar fins al vehicle i en el seu interior hi van veure diverses bosses negres de plàstic. En obrir-les, hi van trobar 3.170 caixes de tabac de contraban de diverses marques i 880 purets Rossli, tot plegat per un valor de 15.024 euros. 

Per aquest fet, es va instruir el detingut a diligències policials per delicte de contraban, i va quedar dipositat el gènere en les dependències oficials de la Guàrdia Civil, mentre que el vehicle va ser precintat en el lloc dels fets. El cas ha quedat a disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 de la Seu d’Urgell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT