PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un llaç gegant contra el càncer a l’estadi comunal d’Andorra la Vella

Les 12 hores d'esport d'Assandca compten amb un seguit d'activitats esportives i lúdiques

Per Victoria Gómez Pérez

L’equip del comú, Vall Banc i l’Assandca, aquest matí.
L’equip del comú, Vall Banc i l’Assandca, aquest matí. | MARICEL BLANCH

L’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca), Vall Banc i el Comú d’Andorra la Vella conviden a tothom a la segona edició de 12 d’esport Vall Banc contra el càncer que se celebrarà dissabte, 16 de juny a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella a partir de les 9.30 hores. El president de l’Assandca, Josep Saravia, ha fet aquest matí una crida per superar el mig miler d’assistents que van anar-hi l’any passat, ja que amb tots els presents es pretén fer un llaç gegant contra el càncer al mig del camp de futbol a les 12.30 hores. 

A més, hi haurà altres activitats relacionades amb l’esport, com bàsquet, rugbi, atletisme o handbol, música i balls i hi actuaran els castellers d'Andorra. També s’oferiran xerrades divulgatives sobre reiki, menjar saludable, electromagnetisme i edificis malalts. Com en l’edició anterior, hi haurà una arrossada popular i es farà un sorteig solidari amb diferents articles i productes esportius. 

Saravia ha recordat que és un acte divulgatiu i no recaptador, on s’espera que les famílies «s’ho passin molt bé» i ha lamentat que «la gent només s’enrecordi de l’associació quan els toca patir la malaltia». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT