PUBLICITAT

Bigordà s'ha de conformar amb la sisena posició final

  • L'altre andorrà al Volant RACC es queda a Manresa a vuit dècimes del podi
EL PERIÒDIC
MANRESA

Periodic
El Peugeot 107 de Bigordà, dissabte a Manresa Foto: FOTOESPORT

Lluís Bigordà (Peugeot 107), l’altre pilot andorrà que ha competit aquest any en el Volant RACC, s’ha hagut de conformar amb la sisena posició final. Ell destaca, però, l’experència acumulada durant el 2010: «Hem debutat en terra, una especialitat que m’ha sorprès perquè pensava que podia anar més ràpid», va reconèixer. «Cal valorar tranquil·lament el que hem viscut i començar a pensar en l’any vientn en què l’objectiu serà millorar la competitivitat des de l’inici».

Bigordà, per tant, continuarà en aquest certament si les coses transcorren pel curs normal després de mostrar una important regularitat en aquest 2010 tot i ser un esglaó per sota dels millors pilots.

Dissabte l’andorrà va estar lluitant fins el final per una plaça en el podi al 2000 Viratges i no va aconseguir la tercera per només vuit dècimes. «És una llàstima. Hagués estat un bon final a una temporada complicada en general, en què la inexperiència i la sort no han estat de la nostra part».

Resumint l’any Bigordà va començar amb tres cinquens llocs seguits, un vuitè, un quart, un sisè i un altre quart per sumar un total de 62 punts. Fins a la prova de Cervera --la sisena-- encara tenia opcions de pujar al podi, però la resposta dels seus rivals, Joel Guerrero --tercer amb 82 punts--, Marc Paradell --quart amb 66-- i Àlex Teixidor --cinquè amb 66-- l’han deixat en la mitja taula en un campionat que aquest any han completat deu pilots. La seva dificultat sempre han estat les primeres passades; a les segones millorava de forma considerable. Al 2011 serà la tercera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT