PUBLICITAT

Andorrà i Lima fan caure de la llista Samir i Àlex Martínez

  • Maneiro, Xavi Gil i Toscano tampoc no entren per al partit a Armènia
RAFA MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Mejías, durant el matx de divendres contra Macedònia, en el seu debut Foto: ORIOL LLAURADÓ

el seleccionador Koldo Álvarez va confirmar ahir la llista dels 18 convocats per al partit de dimarts contra Armènia. Aquest serà el quart duel de la fase de classificació de l’Eurocopa 2012, en el qual Andorra comptarà amb les novetats de Xavi Andorrà i Ilde Lima, respecte a la llista del matx del passat divendres contra Macedònia. D’aquesta última convocatòria cauen Samir Bousenine i Àlex Martínez.

Ahir al matí la selecció va tenir una nova sessió d’entrenament abans d’iniciar el viatge aquest matí fins a Ereván (Armènia). A la sessió van participar els 23 jugadors amb què ha estat comptant Koldo al llarg de la setmana passada, atés a la lesió de Marc Pujol que l’ha deixat fora de l’activitat del grup. D’aquests 23, finalment els descartes són David Maneiro, Xavi Gil i Juan Carlos Toscano, a més de Samir i Àlex Martínez, els quals sí van ser entre els 18 contra Macedònia, i fins i tot Samir va disputar cinc minuts en substituir Ayala.

andorrà, sense dolor al turmell / la nova cara respecte al duel contra Macedònia, Xavi Andorrà, arriba amb el dubte inicial per l’esquinç de turmell que pateix des de fa vuit dies, tot i que el jugador va afirmar ahir que es troba en condicions per jugar i, sobretot, sense cap dolor: «Quan corro no tinc dolor, aniré embenat per evitar més inflamació, però no crec que calgui infiltrar». El jugador, a més viatjarà amb les mitges especials que tots els jugadors portaran per a les més de vuit hores d’avió acumulades que haurà de fer l’expedició per arribar a Erevan. «Són unes mitges per millorar la circulació de les cames i per evitar el cansament, i que m’ha dit el fisio que em vindran molt bé», va dir Andorrà, el qual hi va afegir que espera estar en perfectes condicions per al dimarts.

SEBAS GÓMEZ I DANI MEJÍAS / Dels 18 jugadors que van convocats contra Armènia, destaquen Sebas Gómez i Dani Mejías. El primer ha estat titular en els tres partits disputats fins el moment, mentre que el segon va obtenir el premi al seu treball divendres, quan va ser a l’onze inicial contra Macedònia. Tots dos tindran continuïtat dimarts, tot i que amb l’arribada d’Andorrà el lloc de Mejías podria perillar.

QUATRE AMENAÇATS DE SANCIÓ / La tricolor tindrà quatre homes amb l’amenaça d’un partit de sanció si veuen una targeta groga contra Armènia. Estan avisats Josep Manel Ayala, Sergio Moreno, Fernando Silva i Cristian Martínez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT