PUBLICITAT

Koldo: «Et quedes amb sensació de ràbia i cara de ximple»

  • El seleccionador de Macedònia elogia la tricolor: <>
R. Mora
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Mejías, que va debutar en partit oficial, saluda Koldo en ser substituït. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El seleccionador, Koldo Álvarez, tenia el sabor agredolç en la cara en la roda de premsa posterior al matx. «Et quedes amb sensació de ràbia i cara de ximple», va dir. I no era per menys, perquè Andorra va perdre jugant un bon futbol, sobretot en la primera part. «Estic molt content de tots i cadascú dels jugadors», hi va afegir. Semblant va ser l’opinió del tècnic macedoni, Mirsad Jonuz, que va elogiar la tricolor: «Felicitats a Andorra pel seu futbol, hem vist que ha canviat la seva manera de jugar, i que ara juga a futbol».

«En aquest moment no em serveix de res que digui que hem jugat bé, la veritat», va dir Koldo només començar la seva roda de premsa, en la qual va assumir que el seu equip ha de «treballar en les jugades a pilota aturada». El tècnic va destacar el mal que va fer a l’equip el segon gol macedoni, però va destacar la intensitat dels seus jugadors, que fins i tot «en l’última acció» van estar treballant per recuperar una pilota i xutar a porteria. «L’equip no ha deixat de creure, el resultat no és bo, però el joc... fins el 0-2 hem estat al partit», hi va afegir un tècnic que va defensar la titularitat de Mejías i Vales: «Dani ha treballat força bé i Marc Vales ha demostrat que està per jugar».

PREOCUPA ARMÈNIA / El seleccionador també es va referir al pròxim rival, Armènia, que ahir va golejar 3-1 a Eslovàquia: «Ja sabíem que era un gran equip, tot i que no se’l valori». Andorra jugarà dimecres a Yerevan (20.00 hora local, les 17.00 al Principat), i després de l’entrenament d’avui amb una llista de 23 jugadors, viatjarà demà cap a Armènia amb els 18 oficials, entre els quals s’hi trobarà Xavi Andorrà, segons va confirmar ahir Koldo en la roda de premsa. També ho farà Ildefons Lima, i com que no hi haurà cap sancionat –ahir només va veure la groga Escura–, dels 18 que hi eren ahir al Comunal haurà d’haver dos baixes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT