PUBLICITAT

Els sons màgics de Carlos Núñez ressonen a Ordino

  • L'Auditori Nacional acull la magistral actuació del reconegut intèrprete
M. R.
ORDINO

Periodic
El gaiter i flautista Carlos Núñez, en un dels moments de la seva actuació a l?Auditori Nacional d?Andorra, ahir. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Carlos Núñez, gaiter i flautista, va aterrar ahir a Ordino per portar els seus sons magistrals al públic andorrà, aconseguint una gran expectació en el que va ser la seva tercera actuació al Principat. I ho va fer amb una interpretació digna de l’expectativa de tots aquells que van omplir l’Auditori Nacional d’Andorra en el marc del Festival Narciso Yepes, patrocinat pel Comú d’Ordino i Crèdit Andorrà.

La primera cançó ja posava en situació a tots aquells que no sabien ben bé què deparava Núñez per a la sessió d’ahir, fent ús de tota la gamma de flautes i, com no, l’inseparable gaita que ha fet famós aquest músic gallec. A partir d’aquí, les melodies es van succeir alternant-se amb les explicacions que el gaiter i flautista, que podria dedicar-se perfectament al monologuisme, en feia per situar el públic en un espai i un temps determinat i, així, entendre millor el perquè de les cançons.

En aquest cas, el Brasil, terra del besavi de Núñez, que ahir venia també acompanyat pel seu germà, a la bateria, va ser el motiu fonamental i evocador . De fet, a aquest país se situa l’últim disc de Núñez, Alborada do Brasil, sorgit de l’experiència del músic buscant les arrels familiars. El resultat, tot un èxit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT