PUBLICITAT

Grandvalira obrirà una nova central de reserves aquesta temporada

EL PERIÒDIC
Periodic
Una imatge d?una sessió de Consell de Comú de Canillo anterior. Foto: ANA / DIANA PÉREZ

El domini esquiable de Grandvalira oferirà una nova central de reserves a partir d’aquesta temporada. Es tracta d’un producte que fins ara estava externalitzat, però que havia provocat diferents queixes dels hotelers. Enric Casadevall, cònsol major de Canillo, va informar a l’ANA en la sessió de Consell de Comú d’ahir que el nou producte va ser presentat al sector hoteler aquest dimecres, en una reunió que va aplegar una seixantena de persones.

Segons va explicar Casadevall, la nova central de reserves «l’ha fet Grandvalira i els hotelers allí hi podran posar tot tipus d’informació» respecte les ofertes o paquets que ofereixin. A més, el cònsol canillenc va dir que es tracta d’un producte obert a tots els hotels d’Andorra que hi estiguin interessats i no només als que entren dins del domini esquiable.

Així doncs, s’ofereix la nova infraestructura del domini esquiable com un aparador per col·laborar amb el sector hoteler i per promoure conjuntament una oferta turística als esquiadors que visitin Grandvalira.

En la mateixa reunió, Grandvalira va informar als hotelers dels requisits necessaris en els ordinadors per poder fer el forfet directament i lliurar-lo al client, ja que algunes de les màquines que tenen als hotels no suporten el programa. Això implicarà amb tota seguretat que alguns hotelers hagin d’adquirir un nou ordinador exclusiu per aquest producte.

PREUS DELS FORFETS / Casadevall va dir que el preu del forfet de Grandvalira es manté en els 42€ com en la darrera temporada, comparant-lo amb els 45€ del forfet de Baquèira i els 39€ de Vallnord. El consol major de Canillo va informar que el proper 18 d’octubre es farà el consell i la junta general de Nevasa on hi haurà el tancament de comptes de la temporada passada i es coneixerà el resultat de l’auditoria. Pel que fa a Ensisa, seran els dies 20 i 22 d’octubre que es faran el consell i la junta respectivament on s’aprovaran els comptes i es farà el repartiment de dividends, si és el cas. A través d’aquestes sessions de juntes s’analitzarà la situació de les societats pel que fa a l’estat dels comptes així com també la previsió que es té per a la propera temporada que començarà a finals d’aquest any.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT